LONDON BRIDGE IS FALLING DOWN...

Sudah hampir pasti jelajah eropah thn dpn...insyaAllah...mudahkan segala urusan kami...aminn

London -Paris - Bruges - Amsterdam - Munich - Fussen -Bern - Interlaken - Zurich - Venice - Pisa - Rome in 15 days...13 nights

3 nights in night sleeper dan lain2 sewa bajet ciput hostel..no need any pass...just buy point-to-point ticket..lg jimat dan ambik package 1 night + train masa kat interlake..

flight KUL -London (saudi arabian-transit 7hrs in jeddah) dan Rome - KUL (kuwait air-transit kuwait 3 hrs)

seronok duk study map dan train diorang...huihhhh bersimpang siur...

bajet aku nak bwk 1000 euro jer...cukup ker?? kutu dah arrange aku dpt bln aku nak pegi, asb nyer bonus dah cun masa tu, utang kredit kad dah abis time tu so dah leh start swipe balik...hahahaha...semua dah hampir pasti...yihaaa




jinjin (nama timangan) yg ntah bila nak dilupuskan..eropah nyer pasal..emmm


Previous
Next Post »
6 Komentar
avatar

While you r in London, don't forget to go to Portobello Market. Sempoi gile market dia. And otw there, you might pass through Notting Hill area. The colour houses. Cun! This is were they shoot the Notting Hill film (Julia Roberts and Hugh Grant)

Balas
avatar

waaa... jelesnya.. nak pergi gak, tapi tak start study apa pun.

Balas
avatar

hehe jom syieda...ni trip suka2 with my friend, kitorang 2 org jer ni

zaraab...kat london cuma 2 days 1 night jer...itinerary my fren yg susun...nnti nk remind dia...tq anyway

Balas
avatar

jom.. tapi kita pergi akhir tahun. tu jer la cuti yang ada. u pegi bila?
btw, flight tix dah beli ye?

Balas
avatar

kitorang pegi bln 5...tiket my fren yg handle..dia kata once dpt murah terus beli...

Balas
avatar

ok, maksudnya nanti i akan jadikan u guru la.. boley kan???kekkekekek

Balas