Port Dickson

Tiga kereta bertolak dari seri kembangan ke port dickson. Abg aku memilih utk stay kat Glory Beach Resort - apartment 3 bilik. Semua sekali ahli rombongan cik kiah ialah 13 org (9 dewasa dan 4 kids).

It was okay laaa....apartment bersih...luas dan agak selesa. Facilities yang disediakan agak basic. Ada fridge dan microwave kat dapur. Pinggan jer takder....

Ada tv with astro, free wifi (laju jugak)...2 bilik ada aircond, 1 bilik kipas, living hall ada aircond. 

Breakfast cuma utk 5 pax, so yg lain2 pegi mkn kat McD. Menu breakfast boleh tahan, ada nasi lemak, mihun goreng, pancake, sosej, cereals, egg station, kek dan roti. 

 



Previous
Next Post »
6 Komentar
avatar

liza,
dah bertolak blum?

Balas
avatar

Bertolak pi mana?

Balas
avatar

europe trip tu la.

Balas
avatar

Belum syieda. Bln 8 ni pegi. Excited

Balas
avatar

Saya pon pegik glory ni waktu cuti sek bulan 3 hari tu.. x tau mana nak p, belik voucher kat Matta Rm100. So, bwkla anak2 ke sana... Tp yg sedihnya, dari Glory, nampak aja Lexis di sebelah..he..he.. x mampu nak p duduk sana...

Balas
avatar

Hahaha kita pun sama...Glory jer mampu....tp bdk2 asal ada kolam diorang okay jer mana2 pun....

Welcome to my blog....sy ada baca blog awak...heheheh ada ambik info sikit2 kat situ....tq

Balas