we are malaysian


Aku tak ada masalah dgn diorang. Lain agama bkn bermaksud kita perlu bermusuh.



Nama saya liza. Saya tidak menyokong penipuan dan keganasan! Hahhaha saja jer aku ni. Bila keluar isu kaum2 ni mcm tak best pulak. 

Kenduri rumah aku...geng2 ni datang. Yg pakai skirt atas lutut siap tukar seluar kat dlm kereta. Aku tak suruh pun tp diorang faham.

Yg india tu selalu tegur aku bila solat lambat. Dia kata aku ni pengikut yg malas. Siot jer kan. Ngan selamba jer aku tanya....ko tak ngeri ker nnti kena bakar bila mati? Dia gelak2 sbb dia kata...ko pun kalau tak sembahyang kena bakar jugak dlm neraka. Sengal....

Sampai skrg kami masih berkawan....


Previous
Next Post »
4 Komentar
avatar

kah kah kah mmg enjoy dapat kwn mcm ni...

Balas
avatar

macam ni la baru sempoi!

Balas
avatar

JM : regardless of our beliefs, surely we can love one another kan?? Diorang sgt cool

Balas
avatar

Mrs : Mmg...diorang sempoi..first time mintak tlg diorang tapau McD dlm bulan puasa,kebetulan time tu me tak puasa, blh dia kata...u tak puasa ni tak takut Tuhan ker??? Jenuh tau nak explain...hahahahaah

Balas