CUTI

Julai

10/7 - cuti sbb hantar maid pada agent

13/7 - 17/7 - cuti sbb tak ada maid

24/7 - half day sbb mak tak larat. ambil awal dari Darul Insyirah

28/7 - 30/7 - cuti sbb Darul Insyirah tutup sempena aildiladha

Total cuti Julai = 9 hari dan 1 hari half day

Ogos

3/8 - 4/8 - cuti sbb DI tutup sempena aidiladha

7/8 - cuti sbb aku demam

11/8 - 14/8 - cuti balik kampung sbb anak buah kawen

time aku menulis ni aku demam.....aku kena kuat. nak jaga bonda aku kena kuat, salah besar kalau aku demam...dlm rumah pakai face mask...sediakan mknan bonda guna gloves. pegang bonda guna gloves. takper....ni semua ujian utk aku....semoga Allah cepat sembuhkan aku. Dah la nak naik flight balik kelantan ni, kalau masih demam....for sure tak lps.

aku kena kuat!!!!



1 Comments:

Azian Elias said...

sebagai anak memang kena kuat buat org tua.
semoga ALLAH permudahkan segala urusan Liza.

Social Profiles

Twitter Facebook Google Plus LinkedIn RSS Feed Email Pinterest

My Blog List

  • Kalau gi cuti cuti mana mana planning nak JJCM memang mencabar nafsu nafsi. Nak singgah situ, nak makan ini.... tapi............... selalunya dah sampai, e...
  • Entry lalu i ada bagi tau yang we all makan di Restoren Kampung Pandan. cerita di *S I N I*. sebenarnya bukan lah datang dari Shah Alam semata2 nak ma...
  • hari ni aku nak share salah satu favourite kafe aku di Tamarind Square, Cyberjaya iaitu The Tepen!haa macam biasa la kalo ada majlis makan makan aku akan u...
  • Assalamualaikum.. We headed back to Christchurch today.. sedih pulak bila taip balik.. hehe tulis blog pun mood in denial nak balik.. tapi time ni aku rasa...
  • Kota Belud has lately becoming one of the most favourite visited towns by the local. Besides being useful stopover enroute to the *Mantanani Island* and *K...
  • Aku sempat ke Midvalley bulan lepas sesambil jenjalan cuci mata. Niat dihati nak mencuba nasi lemak Pak Nasser kat restoran Santan. Restoran Santan ni l...
  • For decades, visitors flocked to Australia to enjoy its great outdoors and witness its wonderful wildlife. Now, *Australia*’s vibrant gastronomic scene ...
  • Assalamualaikum dan salam sayang buat semua sahabat reader 😗 PKP –Perintah Kawalan Pergerakan Lama betul tak update entri...bulan Mac tak ada entri l...
  • Walau duduk kat rumah kita masih boleh menyimpan dari segi cash back. Dulu kalau travel agoda dan booking.com termasuk dalam shopback.Tapi dah tak boleh ...
  • Selepas lunch, kami teruskan lagi perjalanan yang panjang sampai lah petang. Look at the view.. Magnificent! We crossed the High Atlas Mountains & Tizi N...
  • I have yet to show how to do a 1 day trip to Nami Island-Petite France -Garden of Morning Calm with Gapyeong City Tour Bus. This is a DIY step-by-step it...
  • *3 Legged Frog Hostel* Untuk Beijing trip ni kami stay di hostel sajork. Budget tipis la katanya.. Payah gak nak cari accommodation yang sediakan 3 katil...
  • *PAKEJ MENARIK - SYARLIZ TRAVEL GROUP - TAHUN* 2⃣0⃣1⃣9⃣ ➖➖➖➖➖➖➖➖➖➖➖➖➖➖➖➖ . ✅Jom semua sudah ada plan ker nak travel untuk tahun 2019 ? pakej menarik sud...
  • trip pembukaan untuk tahun 2017..ke boracay pulak. trip kali ni memang sekejap je...sebab aku bukanlah penggemar pantai yang tegar..hehe sebab ada final ca...
  • *Cara Minum Untuk Kegunaan Harian*. ESP boleh diambil sekali atau dua kali sehari. Kuantiti setiap kali makan sebanyak 1 SUDU BESAR + minuman kesukaan ki...
  • Lama sungguh cik Z tak update blog ni. Jadi kali ni cik Z nak kongsikan itenary ke Maldives untuk 4 Hari 3 Malam dulu. *DAY 1: WEDNESDAY, 25 JULY 2018...
  • Hello! Kalau kita pegi ke Ho Chi Minh, Vietnam memang aku tau memang takkan menjadi satu masalah dalam bab nak mencari makanan halal ni. Cuma tu la kena t...
  • Seminggu sebelum puasa sempat ke Yogyakarta dengan Eiza dan Ecah. Saje cuti-cuti Indonesia since dah lama tak berholiday tiga orang. Actually plan untuk b...
  • Assallammualaikum wbt Blog ayufatarina.com dah exceed bandwith pulak.. So saya gunakan blog alternatif ni ye Kepada anda yang nak order Harum Manis Origin...
  • Salam Lama sungguh tak update blog.. Bukan tak nak update tapi agak lama juga tak travel.. Recently travel ke vietnam.. InsyAllah.. bila ada mood nanti2 ak...
  • *Bulan lepas kawan diploma masa kat UiTM Melaka dulu dtg bercuti di Italy 3 hari. Hampir 9 tahun tak jumpa last2 kitorang berjumpa kat Rome akhirnya. Terh...

Social Share Icons

About us

Home Ads

Popular Posts

BTemplates.com

Blogroll

About

Copyright © ^solo traveller ^ | Powered by Blogger
Design by Lizard Themes | Blogger Theme by Lasantha - PremiumBloggerTemplates.com