Balik kampung cancel...

Kita merancang Tuhan menentukan...

Kwn aku :oii! Ko dah sampai epot?

Aku : mana ada...aku tak jadi balik...mak aku tak sihat...now aku ada kat penang..

Kwn aku : oh...gitu ker? How's your mum? Dah okay?

Aku : now dia rehat kat my sister's. Nothing serious..no stone, no tumor, just infection kat bladder. Oi! Camner nak claim refund flight ticket?

Kwn aku : just isi the form, then they will email back. Tp ko dpt airport tax jer which is tak sampai pun 50 hengget.

Aku : janji dpt...aku rugi hampir 500 tau.

Kwn aku : ko bila gi penang? Tak jem ka? Bila balik KL?

Aku : aku gerak kul 7.30pg jumaat, bersesak dgn org nak gi keje. Dah naik highway semua okay. But aku smpai penang 12.30, sejam sekali mak aku stop kat RnR, nak buang air. Abg aku suh masuk ipoh, pegi jer mana2 spital kat situ sbb keadaan mak aku dah teruk, tp mak aku berkeras nak pegi penang. Mak aku kena stay smapi khamis, her doctor nak pastikan urine back to normal, no more blood. So aku balik sorang lah ke KL on tuesday

Kwn aku : ok, nanti kita jumpa. Sian ko, so tak dpt nak balik kelantan tgk anak buah ko tunang lah?

Aku: yeah...nangis2 dia ckp ngan mak aku. Tp takper tunang jer...kawen esok aku balik

Kwn aku : bila?

Aku : bln 8...hahaha time aku gi europe kot...

Kwn aku : ko sengaja kan?

Aku : mana ada? Aku pun tak tau dia nk kawen thn ni...aku beli tiket dah lama okayyy

HAHAHAHAHAHAHAHA

Previous
Next Post »
2 Komentar
avatar

Kesihatan mak lebih utama kan, good daughter :-)

Balas
avatar

yeahhh....mak mesti diutamakan...

awak....kwn kita yg single pun tak lps nak gi umrah, ngamuk2 dia....dah la dia takder abg atau adik lelaki. ayah dah meninggal...sian

Balas