NEXT....

wpun bkn free seat...tp consider murah la kot...



nak share la sikit story aku utk hari ni...aku bergraduan thn 2010, tp satu pun tpt yg aku apply takder jwpn...sehingga lah jumaat lps aku dpt interview kat tpt keje aku...tarikh interview nya ari ni...hahaha

kesimpulan dari sesi interview yg berlansung 20 minit, 

panel 1 :  you tak rasa ker you sekarang ni under utilised? *pitam* nak fully utilised apa lg....ko mana nampak aku terkangkang terkoyak kat ofis ni....weyyyyy....karang menjawab jadi hal lain pulak....aku mencuba kawal emosi dan jwb sebaik abis aku rasa...

panel 2 : awak silap ni....yg ini matlamat bkn piagam....balik baca lagi yer....nanti cuba lagi *rebah terus*

panel 3 : awak tak baca matlamat ni, kalau tak mesti awak tak komen mcm ni *cpr cpr*

dan sejak keluar bilik interview sampai skrg aku rasa nak tergelak...buat malu jer...slps 11 thn keje, piagam matlamat pun tertukar...haishhhhh.....
Previous
Next Post »
7 Komentar
avatar

Amboiii dpt tix nak travel ni..macam jauh jep.. g mana tu?

Balas
avatar

Murah tu for two person but tgk destinasi
Bis tu interbiu nye mcm tu je respond dorang? Stressss :-)

Balas
avatar

Gi mane tiket murah sebegitu...

Balas
avatar

Nak ke mana tu...?

P/s: Dah lama x p interview. dah lupa rasanya bagaimana diinterview...hehehe...:)

Balas
avatar
Anonymous 4:39 PM
delete

Salam Liza..kalu ada masa mintak tlg check e-mail ya..thx

Balas
avatar

yorobun....

tiket tu sehala utk 2 org.....tiket balik blm beli....hahaha...so takder lah murah sgt..

nagoya textiles kita....jommmmm

Balas