akemashite omedetou...

1 January 2014 : Errrrrr....patutnya aku pegi ofis...tapi malas kan...feel utk closing blm masuk...first draft cash basis nak kena submit 3hb....huhuhu crazy!! sapa lah yg wat jadual... :(

Seronoknya aku tidur sehari suntuk....bangun2 jer dah zuhur....hahaha kalau puasa tentu best kan....tinggal lg brp jam nak berbuka... emmmm puasa thn lps dah ganti ker blm...sebok berjlan mana ada masa nak ganti kan...tahun ni ramadhan start akhir jun...so ada lebih kurang tujuh bulan lg...sempattttt *bisik pada diri sendiri*

Semoga tahun 2014 membawa semua yg indah....plan utk travel belum ada melainkan trip dgn kakak2 tersayang ke saigon bln mac. Selagi blm half penuh tabung ayam, tak berani nak usha tiket.

Bonda tersayang pulak dah sound byk kali....pegi haji...pegi haji...errr...insya Allah...camner nak register ek? Duit dlm tabung haji perlu ada brp baru blh register? Kalau register skrg tahun bila baru dpt pegi? 



Dua anak sedara aku hadiahkan baju ni...tp sayang size kecik...tak muat den nak pakai...masih terlipat elok dlm lemari baju...

Azam tahun baru : supaya aku berjaya pakai baju ni

Previous
Next Post »
2 Komentar
avatar

Selamat tahun baru Liza..

AHa..kalua nk pegi haji dalam akun ada RM1500 dah boleh register..tapi tu lah kalau register skrg ntah bila thn sampai turn kan..tapi baik dari tak register langsung..JM pun belum daftar ahaha

Aha..azam nk pakai baju tu...perlu disiplin yg kuat ni sbb azam mcm tu yg JM Tak leh nk buat coz kejap2 lapar...kejap mau mkn..konon nk kurus shingga 50kg..tapi still 55 ke 56 je

Balas
avatar

55-56 kg? waaaa itu kita nyer berat 10thn lps kot...wakakakaa *jelesssss*

tu lah...baru terpikir nak gi register...tp kalo guna pakej blh potong q kot...guna kuota agent...tp sikit mahal laaa

Balas