WAYANG : JURASSIC WORLD


Mcm tak percaya citer jurassic park ditayangkan pada thn 1993....aku belum SPM lagi time tu....hahahahaah. Citer ni aku tak tgk kat wayang tp cd kot. Dah ada cd ker time tu??? hahahaha sesungguhnya sgt lama kan. Tapi yg pasti aku mmg tgk citer ni. Terjerit2 terkejut....hahahahah

lps tu keluarlah the lost world la apa lah....semua aku tak tgk dah....sehinggalah keluar nyer Jurassic World.

First time tgk wayang kat IOI City Mall. Kali ni betul...tak tertukar dgn ioi mall dah...hiksss

Pada aku...ok jer. Terkejutnya tak sama masa tgk jurassic park. Tapi boleh la layan....dan aku suka watak blue....

Previous
Next Post »
12 Komentar
avatar

Saya suka watak owen...hehehehehe

Balas
avatar

Yeahhhhh owen sgt cool....dia adalah alpha kpd blue....

Balas
avatar

JM...tunggu sikit lg sure kuar kat astro box office

Balas
avatar

saya pon pnh silap panggong. tngk ironman 2 rsanya... burn gitu jer tix.

Balas
avatar

sayangnyer...antara dua mall ni mau jugak 15 minit drive...tu pun kalau traffic tak teruk..

Balas
avatar

best tak cinema kat ioi city mall ni?

Balas
avatar

last weekend pegi tgk...lepas baca entri ni :-)

Balas
avatar

Best jgk. Depend pada hall mana. Tp seat tu tak best sbb tpt letak air tu paras lutut. Kena org sblh silang kaki...kasutnya kena straw. Huhhhh

Balas
avatar

Hahha JM....so mcm mana? Suka blue tak?

Balas
avatar

bukan je suka BLUE...hero nya pun JM like 1000x hihih

Balas
avatar

Hahahaha bdn sasa sgt...seram. tak suka...ehhhh

Balas