Previous
Next Post »
6 Komentar
avatar

Bie tak perasaan entry nie..kalau tak mau dia kalut hehehe
mrs siap kena warning dengan dia jangan nak suka2 dengan TOP hahaha

Balas
avatar

tu lah perasan dlm blog dia...kemain lg letak top...hahahaha
sib baik tak sama bias....ekekekek

Balas
avatar

T.O.P??

my bias jugak ni..
tapi bile dah bace rumors pasal die tengah bercinta dengan sape, kene terus stop minat die..kalau tak nanti frust nunggeng.haha

Balas
avatar

TOP bercinta meh??? andwaeeeeee...

Balas
avatar

Huwaaaaa baru dan nak buka blog!!! Ehem Mrs jangan ah bocor rahsia ketegaran aku ngan Top ni. Aku siap screenshot wei part Top dalam LNFIL tu. Menduga iman betul!!

Balas
avatar

Bie, ko ada dgr IU wat cover lagu ni?? part TOP, dia pun struggle...huhuhu low sgt suara TOP...sampai dah turun key pun nmpak tercungap IU....

Balas