MADE - BIG BANG

August 2015



July 2015



June 2015



May 2015



Aku rasa aku tak akan beli full album or single or whatsoever, maka baik aku abadikan mv diorang kat sini....

Krn diorang aku gi korea thn 2012...time ni jumpa iklan kat dlm subway pun dah seronok....sengalll


Previous
Next Post »
6 Komentar
avatar

ok... Tumpang layan kat sini.. He He He...

Balas
avatar

hahahaha....sila sila
buhsan2 kat ofis...leh bukak ni...idopler tertangkap duk tgk youtube kan...hiksss

Balas
avatar

mrs pun dah makin suka layang Big Bang sekarang...pengaruh si bibie lah ni kekeke

Balas
avatar

hahahaah...layannnnnn

Balas
avatar

Aku siap annyeong kat diorang tiap kali jumpa adv muka mamat2 meruntum jiwa ni. Uhuks betul.

Balas
avatar

kan??? hnya org2 mcm kita yg memahami....kwn yg ikut aku gi korea asik gelak jer tgk aku duk angau kat diorang....jumpa sorang sengih2....jumpa lagi sengih lagi....hahahahah walhal jumpa gambar jer...

Balas