K-DORAMA : PEMBUKAAN 2016

Last citer korea aku follow ialah citer kim tan (the heir). 

Skrg sangkut pulak kat citer ni...



Mula2 aku tgk kat astro jer....tapi tak leh tahan laaa....aku terpaksa tgk online....hihihi....skrg dah ep 12.  

Dah lama rasa tak tgk SHK belakon....last tgk full house. Muka still sama even skrg dah umo 35 thn. 

Lagi satu citer....




Yg ni baru ep 2....huhuhu lama lagi nak abis...dan skrg JGS pun blm keluar lagi....

Previous
Next Post »
5 Komentar
avatar

kita tengah demam DOTS :)
ada lagi satu drama best gak married contact..ahjushi berlesung pipit

Balas
avatar

descendants of the sun tu mmg best & enjoyable...jln cerita tak heavy sangat..

Balas
avatar

Mrs...
Song Song couple...hihihi

Nohas...
Betul....nampak mcm citer perang tp tak pun....enjoy kann

Balas
avatar

Dah lama aku x singgah sini, masuk blog ko terus tengok entry list. Banyak aku tinggal! Tapi yang ni kena komen dulu sebab aku layan habis drama ni. Lain dari yang lain gitu.

Balas
avatar

Lama ko hilang Bie....blog pun dah lama tak update...
dots ni best...wpun kdg2 aku rasa antara episod mcm tiada kesinambungan...mcm tgk citer hongkong dulu2....lps settle satu kes....dtg kes lain plk....but overall aku enjoy....

yg jackpot...aku dah stop tgk....lemau semacam jer....

Balas