THANK YOU YANA!!

hahaha special entry utk yana...

thank you ya....
yana sampai dulu south island sblm akak....
tak aci gini ni...

hehehehe
nanti kita set utk travel sama2 ek....



4 Comments:

Yana Kama said...

haha.. alhamdulillah dah sampai.. cepat juga postcardnya sampai.. ada pen nak bagi akak, tak dan lagi nak singgah office akak.. insyaAllah nanti saya roger akak =D

liza said...

Hehehhe tq...meh2 ofis akak...bkn jauh pun...seberang jln jer kan kita.....hehehehh

Jari Manis said...

bestkan ada kwn2 mcm ni..pergi travel mesti bagi something..in shaa Allah nanti ada rezeki Liza ke South Island tu..wajib pergi tau sbb CANTIK!

liza said...

One day....
Dah ada dlm plan tp nak plak duit tu mkn masa...heheheheh

Social Profiles

Twitter Facebook Google Plus LinkedIn RSS Feed Email Pinterest

My Blog List

  • Selain daripada Rainbow Bridge di Elmina Park, terdapat sebuah taman rekreasi berdekatan dikenali sebagai Elmina Cenral Park. Juga terletak di kawasan ...
  • For decades, visitors flocked to Australia to enjoy its great outdoors and witness its wonderful wildlife. Now, *Australia*’s vibrant gastronomic scene ...
  • Assalamualaikum dan salam sayang buat semua sahabat reader 😗 PKP –Perintah Kawalan Pergerakan Lama betul tak update entri...bulan Mac tak ada entri l...
  • Walau duduk kat rumah kita masih boleh menyimpan dari segi cash back. Dulu kalau travel agoda dan booking.com termasuk dalam shopback.Tapi dah tak boleh ...
  • Selepas lunch, kami teruskan lagi perjalanan yang panjang sampai lah petang. Look at the view.. Magnificent! We crossed the High Atlas Mountains & Tizi N...
  • I have yet to show how to do a 1 day trip to Nami Island-Petite France -Garden of Morning Calm with Gapyeong City Tour Bus. This is a DIY step-by-step it...
  • *3 Legged Frog Hostel* Untuk Beijing trip ni kami stay di hostel sajork. Budget tipis la katanya.. Payah gak nak cari accommodation yang sediakan 3 katil...
  • *PAKEJ MENARIK - SYARLIZ TRAVEL GROUP - TAHUN* 2⃣0⃣1⃣9⃣ ➖➖➖➖➖➖➖➖➖➖➖➖➖➖➖➖ . ✅Jom semua sudah ada plan ker nak travel untuk tahun 2019 ? pakej menarik sud...
  • trip pembukaan untuk tahun 2017..ke boracay pulak. trip kali ni memang sekejap je...sebab aku bukanlah penggemar pantai yang tegar..hehe sebab ada final ca...
  • *Cara Minum Untuk Kegunaan Harian*. ESP boleh diambil sekali atau dua kali sehari. Kuantiti setiap kali makan sebanyak 1 SUDU BESAR + minuman kesukaan ki...
  • Lama sungguh cik Z tak update blog ni. Jadi kali ni cik Z nak kongsikan itenary ke Maldives untuk 4 Hari 3 Malam dulu. *DAY 1: WEDNESDAY, 25 JULY 2018...
  • Hello! Kalau kita pegi ke Ho Chi Minh, Vietnam memang aku tau memang takkan menjadi satu masalah dalam bab nak mencari makanan halal ni. Cuma tu la kena t...
  • Seminggu sebelum puasa sempat ke Yogyakarta dengan Eiza dan Ecah. Saje cuti-cuti Indonesia since dah lama tak berholiday tiga orang. Actually plan untuk b...
  • Assallammualaikum wbt Blog ayufatarina.com dah exceed bandwith pulak.. So saya gunakan blog alternatif ni ye Kepada anda yang nak order Harum Manis Origin...
  • Salam Lama sungguh tak update blog.. Bukan tak nak update tapi agak lama juga tak travel.. Recently travel ke vietnam.. InsyAllah.. bila ada mood nanti2 ak...
  • *Bulan lepas kawan diploma masa kat UiTM Melaka dulu dtg bercuti di Italy 3 hari. Hampir 9 tahun tak jumpa last2 kitorang berjumpa kat Rome akhirnya. Terh...

Social Share Icons

About us

Home Ads

Popular Posts

BTemplates.com

Blogroll

About

Copyright © ^solo traveller ^ | Powered by Blogger
Design by Lizard Themes | Blogger Theme by Lasantha - PremiumBloggerTemplates.com