Feast of Breaking the Fast

Ofis dah sunyi....cuma ada beberapa org jer lg yg tinggal...aku disebabkan nak jimat cuti...terpaksa kerja sehingga esok...hahahahaha

Ramadhan datang dan pergi...semoga berjumpa lg tahun dpn...aminnnn

Pada semua....selamat hari raya, maaf zahir batin...

Previous
Next Post »
2 Komentar
avatar

Lama tul menyepi... :-)

Kerja sampai esok?..tak per..kg dekat je kan..

JM pun sama nak save cuti..hari ni kerja lagi..tapi esok dah start cuti. Kt opis ni tggal berapa kerat je lagik

Selamat hari raya Liza..maaf zahir dan batin sepanjang JM komen kat sini kalau ada salah dan silap ye :-)

Balas
avatar

Selamat Hari Raya jugak JM...maaf jika ada salah silap...

Saya ada jer....takder apa nak tulis...tu yg lama tak update...hehehehe

Saya dah takder kampung...since my mom dah pindah duk sini...raya semua adik beradik kumpul sini....rumah kg jadi homestay...

Insya Allah balik kelantan second week of raya...anak buah kawen...pastu me fly fly ...huhuhuhu berdebar la JM

Sblm ni pegi mana2 pun rileks jer...takder pulak nak gelabah...ini kali mmg rasa berdebar...byk sgt kot baca review negatif kat blog2 psl europe..huhuhu

Balas