tambah lg setahun...

Pejam celik pejam celik aku berjumpa lg dgn tarikh 21 nov. Tarikh aku dilahirkan di dunia. Bz sepanjang hari membuatkan aku sendiri lupa utk meraikannya...

sambil keje sambil mkn asam...

yayyyyy
Aku dan tiga kakak aku akan ke ho chi minh bln mac thn dpn...oleh krn pegi dgn kakak2 tersayang ni, aku terpaksa pasrah dgn pilihan mereka iaitu guna pakej....waaaaaa

Dah la mahal....takper ni hadiah hari lahir tertunda dari aku utk aku sendiri....ada org ckp kat aku...hadiah yg paling berharga adalah hadiah yg dibeli utk diri sendiri...now aku dah beli pakej melancong 4h3m ke saigon...soping lagi *sigh*

faktor usia....kat ofis pun kena siap sedia minyak panas
Akhir sekali happy birthday utk aku....and now please enjoy this song....


Previous
Next Post »
6 Komentar
avatar

Saengil chukka hamnida!!

Balas
avatar

epy belated besday Liza..rupanya kita lahir bulan yang sama on Nov maybe tahun yg berbeza...semoga murah rezeki, sihat sentiasa dan dapat jalan-jalan lagi hiks

Balas
avatar

tima kasih....heheheh sbb takder sapa wish kan....terus lupa hari lahir sendiri....sedihhhhhhh

JM bila? nnti kita wish besau2 kat blog

Balas
avatar

happy birthday!!
Ringa Linga tu dah stuck dalam kepale dah..lagi-lagi tengok Taeyang menari..

lorr..pegi Europe mampu untuk travel sendiri,tapi pegi HCM amik TA..hihi..
btw, enjoy ya..
mesti banyak shopping nanti

Balas
avatar

Tq feeza...

HCM ni terpaksa ambik pakej sbb my sisters tak nak penat2 pikir nk mkn mana, nk jln mana...hemm ikut jer laaa...

Shopping yg pasti...yihaaaa

Balas