47 Ronin

hampir 3 tahun kot citer ni...baru skrg nak ditayangkan...sangkut kat mana tak tau...

mana satu jin akanishi???

dlm promo citer ni start 26 DEC 2013.

happy sgt2222222

trailer...official...wpun xder muka akanishi tp aku still happy....

Previous
Next Post »
4 Komentar
avatar

Mesti tak frust kalau tgk citer ni kan..nk tgk 3D...last week frust tgk citer Ustaz Mu tunggu aku datang dan Battle of the year...rasa tak berbaloi byr mahal2...huuuhu

Balas
avatar

ai tak leh tgk 3D sbb mmg dah sedia pakai spek...tak selesa...hehehehe

citer ni tgk kat trailer ala2 LOTR...tak tau ler...hopefully best la kan....

lama tak gi tgk wayang...last tgk citer hobbit...ni hobbit the second nak kuar dah....wakakakaka

p/s: thx...dah terima...uhuk

Balas
avatar

tengok trailer dah terangkat.. memang tak kan lepas peluang tgk cerita nie .. :D

Balas
avatar

Kat jepun tak box office pun...emmmm

Balas