AKTIVITI MELALAIKAN

Sengal kan aku?

Kdorama yang aku duk ikut skrg ada 3...

Temptation

fated to love you

it's okay that's love


 dan jugak...

roommates

start hari selasa (hari ni) setiap minggu, aku akan bz menengok cerita2 ini....hahahahah

dan juga aku agak gila main subway surfers....wpun agak lambat aku jumpa game ni....hikss.


sekian.....ini lah jadinya bila takder trip mana2 maka update lah apa2 yg merapu.

Previous
Next Post »
15 Komentar
avatar

lame dah tak follow kdramas... dah tak tau citer ape yg latest skang nih

Balas
avatar

azra, 3 citer tu otai yg belakon, tu excited sikit. ada oppa sang woo (my luv..hiks), jo in sung ngan jang hyuk.

roommate ado LDW ....hahahahaha

Balas
avatar

samalah kita Liza..mlm2 layan roomates..TV mmg dh tak layan..tapi 3 citer atas tu tak tgk lagi..apa tajuknya..boleh cari nanti :-)

Balas
avatar

oh lupa letak tajuk...
ok nnti kita edit...hihihi

Balas
avatar

ciku baru tau semalam citer temptation tu ..nak tgk sebab ada sang woo..baru tgk epi 1 je.Macam konflik je plotnye tapi sebab ada sang woo nak tgk gak ni.hihi

Balas
avatar

Omaiii I is lelev room mates gak!! I suka mama shin. Mcm best jek..cool sgttttt..

Temptation tu dah start kew?? Ooommooo la ni tgh nengok 2 womens room tuh. Esok nak abis dahh..sob sob sob..

Balas
avatar

Ciku : citer oppa std la...leleh2...ost pun sendu jer.perlu kesabaran sikit tgk citer ni...hahaha

Syieda : omooooo suka mama shin ker? Rilekss jer dia layan bdk2 kat rumah tu...penat ngemas...bebel2 hihihi comelll..

Ai tgk online...kat ch392/393 tak tau la pulak...

Balas
avatar

homai...mrs pun follow semua citer nie! memang hero2 otai semua nie

rasa nak gugur jantung tengok renungan jo insung dgn senyuman dia..diabetis i tau

mama shin dgn ldw!! suka tengok perangai ldw yg kadang2 blur tahap tah pape

Balas
avatar

you..best ke cerita its ok,thats love tu?? br tgk 2 episode,pst mcm agak keboringan pula...so tak sambung tgk lg..huhu

Balas
avatar

Mrs smile : hari2 penuh jer aktiviti donlot mendonlot...hahaha....mlm tadi penat sgt...sempat layan roommate ngan temptation 1/4 jer. Jap lg nak sambung...huhuhu

PBP : okay lah jugak, ai suka heroin tu, cikgu biskut kita panggil. Dia doktor sakit jiwa tapi mcm dia pun sama gak, ada weng sikit. Hahaha. Tp citer ni tak sedih2 mcm temptation, hepi manjang dgn kesengalan JIS tu, tambah pulak ada kwang soo...makin menjadi

Balas
avatar

Roommate roommate roommate he he he. Boleh gitu excited nak ckp yg cik z pun tgk juga. Lately hanya sempat follow roommate, superman return, 2d1n dan my dear cat.
Tetiba busy sikit plak. Tapi sibuk2 pun korea tetap dihati.

Balas
avatar

cik z : superman return tu ai tgk part haru ngan sarang jer...yg lain skip..

2d1n tu, kalo dulu2 masa seungi hodong semua tu best, yg skrg ni mcm tak leh nak masuk..

my dear cat?? emmmm tak pernah tgk. kena jenguk gak ni...

Balas
avatar

superman return ada family baru iaitu song il gook and his triplets. yg ni mmg seronok tgk keletah diorang.

Balas
avatar

Salam,

Liza,,fated to love u daebak...
best giler..

Salam kenal
Mila

Balas
avatar

salam kenal Mila...

daebakkk....tp episod smlm sengal pulak snail ni...wat2 jual mahal....tak sempat gun nak explain....ishhhh

Balas