SELAMAT HARI RAYA!


psl la pulak riben tu terpotong kat hujung...huhuhu

Di kesempatan ini aku menyusun sepuluh jari memohon maaf kpd semua jika selama ini ada tersilap kata, terguris hati dsb. Bak kata kiki, salam 0-0 hahahaha

Kepada yang drive sendiri, hati2 di jalan raya. Yang guna public transport pun sama, doa banyak2 semoga semua selamat pergi dan balik. Balik in 'one piece' org kampung aku kata..hikss

Kepada yang tak balik kampung (John Kaki Berangan), dan lain2, jgn sedih. Sekarang ni dunia makin canggih, pagi raya boleh buat facetime ker skype ker dgn yang tersayang. 

Kepada kwn2 yg sama negeri dgn aku, adehhh ni lah masa2 yg paling digeruni sbb jem sgt teruk di bandar kami. Nak gerak gi mana2 pun susah. End up aku selalu lepak sorang2 kat rumah sementara org lain keluar beraya. Tak kuasa nak menepuh jem yg makan jam lamanya.

Tahun lps, pada waktu dan ketika ini, aku masih sibuk menyusun tiket flight balik dari Rome ekoran dari Saudi Airlines menunda tarikh penerbangan kami. Kelam kabut nak booking hotel (option1) atau apply visa (option 2). Fuhhh...my travel partner yg tgh sebok duk masak rendang pun terpaksa stop utk sama2 fikir apakah solution yg terbaik. Juga thn lps aku tak cuti raya pun sbb nak cuti 3 minggu slps raya untuk trip ke Europe. Mcm sekejap jer masa berlalu kan...

Tahun ni aku cuti start esok...yihaaaa dan insyaAllah kembali ke KL pada Isnin seminggu lps raya. Huahauahauha   seronoknyaaaa balik walaupun rumah kat kampung dah jadi homestay. Aku dan mak terpaksa numpang rumah kakak utk 2 mlm sbb homestay fully booked dan hanya blh check-in raya ketiga. Anak buah yg uruskan homestay tak perasan kami nak balik raya...huhuhu.

Hihihihi aku dpt kad raya dari blogger syieda. Thanks babe....nanti kita plan geder2 yer utk trip mana2. 


Yg ni pulak dari JM...tima kasih lalinkkk....ai mesti ingat u utk trip nz...hihihi



Until then....wassalam...
Previous
Next Post »
6 Komentar
avatar

Selamat hari raya liza..mrs pun mohon ampun dan maaf andai salah dan silap.

Balas
avatar

selamat hari raya liza... selamat makan 'jem' juga di klate tuh... jenuh la raya2 ni gak

Balas
avatar

Assalam Liza...esok dah srat coti keww..alaaaa...JM keje lagi tapi mood dah kat kg nuh huhhu...Selamat Hari Raya Liza Maaf Zahir dan Batin jika ada tersalah kata terlebih gurau selama koen kat sini..kosong-kosong..Hati-hati memandu balik kg tu..

Balas
avatar

Mrs smile : sama lah kita yer...

Cheq sue : kan....jem teruk gila...nak2 kalo belahmwakaf bharu/pasir pekan...dah la sedara mara kat area tu...

JM : sama lah kita yer...ai saja cuti awal...tp balik kg pagi raya...errrr tq yer bg kad raya...baru ptg td smpai...yayyyy dpt duit raya....

Balas
avatar

hahaha assalamualaikummm!!! saya datang nak beraya ni. eh dah jadik homestay? *terpaksa balik*

anyway, selamat hari raya! Maaf zahor batin. hati-hati blk ke kampung tu~

Balas
avatar

Wsalam John...jemput duduk...atas tikar yer....ker dah lupa nak bersila....hiksss

hahaha idok la terpaksa balik cuma dah set dlm kepala balik tido rumah lama.. sekali anak sedara ckp rumah tu tak kosong sehingga raya ke-3, me like WHAT?!! Dia kata ingat nak raya KL sbb thn lps raya KL, boleh?

Balas