Dari kamera kawan aku...

Ini bukan posting berulang tp gambar2 ni baru dapat dari my fren....byk syokkkk

the best shot....huhuhu tetiba sedih







6






semua ni diambil dalam perjalanan pergi balik dari Interlaken Ost ke Luzern dan Luzern ke Mt.Rigi.

6
Previous
Next Post »
8 Komentar
avatar

best shot n view...arghh..nyaman aman dan tenang..sabar je JM..kumpul duit dulu

psst : kalau nak ke NZ jgn lupa sama JM ye Liza heee

Balas
avatar

Subahaanallah...cantik..hrp dpt juga jejak kaki ke sana nanti..

Balas
avatar

JM : NZ jadi...insyaAllah. Tgh gigih menabung ni...

Nor shima : amin. saya doakan semua akan dapat sampai.

Balas
avatar

cantiknya pemandangan...

Balas
avatar

Zarulfarhana & mrs smile: cantik sgt sgt sgt...

Balas
avatar

Nice shots...alhamdulillah Uncle bernasib baik kerana pernah belajar dan bekerja di Suisse selama beberapa tahun dulu. Pemandangan sangat cantik seperti poskad!

Balas
avatar

Yup uncle. Mcm poskad view kat sini. Kalau lah duit berkepuk...mmg la gi lg sekali....

Balas