photobook 'korea'

adakah aku terlambat??
tak kisah la kan
janji aku happy....hahahahaha

ini yg korea nyer trip...trip ni thn 2012

beli melalui groupon
40 pgs softcover (8x11)
RM35 plus RM8 utk postage






Previous
Next Post »
9 Komentar
avatar

lama betol tak buat photobook ni. rasanya dah burn 1 voucher beli kt groupon dlu. lupa dah kt mana letak.

Balas
avatar

Ni first time tau...hahahaha
Excited sgt2...
Ada lg satu voucher tunggu time jer nak redeem..huahuahua

Balas
avatar

Omaiiii ritu dah burn sekali sbb malas yg amat.... nak try cari lagi la

Balas
avatar

Syieda: ai beli 2 voucher. Satu dgn photobook malaysia (trip korea). Satu lg dgn photobookmart (masih work in progress). Nanti nak compare antara dua ni, tgk mana paling cun dari segi kualiti. Then nak buat utk kembara europe. Harus tak cukup 40 pgs....ngeh ngeh ngeh

Balas
avatar

i penah buat dgn photobookmart. sgt tak puas hati akan hasilnya. yg paling best dan kualiti terbaik adalah dr photobook malaysia.

Balas
avatar

Serious? Ai ada mslh dgn software photobook malaysia, so terpaksa buat online which is sgt slow la kan..

Yg photobookmart setakat ni smooth jer,emm nanti kita lihat hasilnya...

Balas
avatar

Belum ada satu pun lg photobook sbb bila d lihat semula gambar yg already taken x memuaskan hati huhuhu

Balas
avatar

hahaha photobook ni pun blh menguji sejauh mana kreatif kita dlm ambik gambar kan?? bantai je JM, janji kita happy. Saya pun sama, bukan lawa pun gambar tapi nak jugak wat kenangan

Balas
avatar

huishh kite pon ada beli kat groupon. tapi blm redeem lagi sbb blum sempat nak hadap susun gambor kehkehkeh

Balas