Heel Spur Part ii

Rasa dulu aku pernah tulis psl kaki aku ada masalah. Lps balik umrah bln 2 ari tu, sakit tu jadi makin teruk. Dah smpai lutut dan pinggang. So aku rasa dah smpai masa aku gi jumpa doktor. 

Lps x ray, mmg jelas sgt tulang terlebih tu. Kali ni nmpak mcm lg pjg dari yg 2012. Hidup ker tulang ni??

Aku pasrah bila doktor kata kena cucuk..nasib baik sebelah jer. Tp yg peliknya...aku rasa kaki kanan lg sakit tp bila doktor check..kaki kiri lg teruk. So satu suntikan diberikan kat kaki kiri. Doktor cucuk tpt yg paling sakit. Mmg sakit la kot bila kena cucuk...tang tulang pulak tu. Ada nurse pegang aku...sib baik. Kalau tak mmg aku lari keluar


Dan for insurance claim purposes....aku kena menginap di wad utk satu mlm....hahha blh rasa mknan spital....pelik...aku tak suka ikan. Tp lauk yg dia kasi adalah ikan. Abis aku mkn...kan pelik tu...mesti sbb kaki sakit so otak tak kenal ikan ker ayam...hahah


Adeyyy...rasa mcm pesakit betul
Abg aku tapau kfc...hahhaha mmg memahami

Utk abiskam masa....aku layan tv. Tp tinggi no letak. Sakit leher aku...kang kena cucuk leher plk kalau aku ckp...


Apa2 pun....last sekali doktor kata...u should lose weight. Hahahhaha 
Previous
Next Post »
5 Komentar
avatar

Laaa.. Dah kenapa pulak nih... Tapi part lost weight tu ok jugak kot... Jom sama2 diet... SS lagi 5 kg to go... He He He... Get Well Soon!

Balas
avatar

Jom....ai kena hilang 15kg...hahhaha

Balas
avatar

Kaitan sangat kan cucuk kaki ngan tiba2 leh mencekik ikan denga jayanya. Get well soon Liza! Aku bab2 jarum seriau x habis lagi. Dulu jarum tetanus, jarum patah. Terus fobia sampai sekarang. Haha.

Balas
avatar

Kan...tetiba blh mkn ikan hahhaha
Mak aih smpai patah jarum....lg serammm
Tq Bie...

Balas
avatar

So now, kaki mu dah ok ke kak? Ku sakit gini jgk. Nak nanes rasa!

Balas