WAYANG : FAST & FURIOUS 7


Sapa yg pernah silap cinema? Hahahaha aku la tu. 

Suruh my nephew booked the tickets dan dia pi booking kat ioi mall. Aku yg bijak pandai ni pun takder pulak nak check balik, dah kelam kabut drive dlm ujan nak ke ioi city mall, sampai jer berlari ke cornery beli popcorn (dah tak sempat kalau nk q beli kat gsc) terus ke cinema dan dgn macho nyer bg budak kaunter tu barcode utk dia print ticket sbb my nephew lupa nombor seat. Alih2 brader tu ckp...sorry kakak....u salah mall. Ini ioi city mall. Kakak kena pegi ioi puchong. 

WHAT??!!!!$#×€£&#*#^*#£#

Dah la sampai ngam2 kul 9...pecut lg sekali utk smpai ke ioi puchong. Hemmmm...blm apa2 aku plk yg fast & furious..

Sampai2 jer part diorang drive kereta turun dari flight...wow!!! Boleh ek? Nak try..hehehehe

Sbb aku dah ready utk lihat walker...aku dah ready emosi utk menangis...hikss

Komen aku: aku tak leh nak bezakan yg mana walker cgi atau walker betul. Tp part yg last tu mmg touching babe....sedihhhhh. 
Previous
Next Post »
12 Komentar
avatar

X sanggup nak nengok! Nanti seminggu nanges tak berlagu.

Balas
avatar

Kannnn.....sedih la....huhuhu

Balas
avatar

Kannn? Dengar tu syieda...sikit jer sedihhh....tp aku nangis gak...how??? Hahhahaha

Balas
avatar

fast n furios sbb salah ioi mall n ioi city mall hahaha...liza..liza....tapi klau JM yg drive rasa cite habis baru JM sampai sbb selalu kena perli ngan kawan..JM drive paling laju 90 km/j

Balas
avatar

Hahahha tak jauh mana pun ioi mall ngan city mall...
90 tu dah laju la JM....me pun drive lbh kurang tu jerr

Balas
avatar

Memang dah boleh ganti Letty ah ko kan Liza! Tapi emosi gila tengok FF kali ni. Benci tau mainan emosi macam tu.

Balas
avatar

Letty la sgt kan...hahaha tp betul laaa...emosi sikit yg ni...errr nah ambik tissue

Balas
avatar

lama tak singgah blog ni.

amcm best ke cite ni? masih belum berkesempatan untuk menyaksikannya

Balas
avatar

Best...tp mcm dah lari konsep. Kalau dulu lbh kpd street racing...skrg dah lain...

Balas