Previous
Next Post »
12 Komentar
avatar

psst : layout blog dh berubah..ingatkan salah masuk blog tadi hihih

Balas
avatar

video first tak boleh play

Balas
avatar

dgr video ke 2 meremang buku roma

Balas
avatar

JM..emmm sy blh jer play vid1...hihi
Best kan suara hongki....fuhhhh..

Balas
avatar

video kedua best! sebab lebih suka dgr suara hongki dari bigbang :)

Balas
avatar

Mrs...jgnla banding suara hongki ngan bigbang..waaaaa (nangis)
hongki tu dah tak blh celen kalau bab vocal...tp mv vid1 tu best sgt....and the song...sgt dalam...i repeat tgk pun still sedih bila part daesung (i guess u know which one)...hihihi

Balas
avatar

Amvoiiiii! Layan lagu nampaknyaaaa... Best! Best! SS ske!

Balas
avatar

peminat K-Pop rupanya...hehehee

Follow me back
www.mytravellicious.com

Balas
avatar

Ye SS....i pun suka....hiks

Balas
avatar

Abang fadhli...salam kenal....
Lawa2 gmbar kat blog u....suka suka suka

Balas
avatar

Xsia2 'usaha' aku tunggu comeback budak2 Big Bang ni. On repeat jelah 2 lagu diorang sekarang dalam keta aku. Next month ada lagi 2 new songs diorang bakal release. Habis ah xde can orang lain nak menang trophy.

Balas
avatar

Yes!!! Papa YG kata akan release new song(s) every 1st day setiap bulan....omg
Sian adik aku....sunggyu...silap timing la dia release solo album time ni...
Knp aku rasa dua lagu baru ni mcm nak naikkan yongbae..bila time yb nyanyi mcm yg lain2 jd backup dancer kat blkg...no aku tak againts it tp rasa lain...hahhahahha

Balas