Bersedialah semua...

Sampai jer rumah....aku disambut dgn surat cinta ini....


Adakah aku akan kena tindakan???? Tidakkkkkk

Any lawyer here???

Berpeluh2 dah aku ni....dah la nak rekod thn 2013. Rasa2 time tu yg aku 'tipu' zakat. Bkn tipu tapi aku terlupa byr dlm thn 2012. Aku hnya bayar sblm puasa thn 2013 dan aku kira sbg zakat taksiran 2013. Pastu campur pulak potongan zakat yg mmg dah siap potong dlm thn 2013. Meaning to say...zakat aku utk thn 2013 jadi double. 

Tp ok la kan sbb dlm thn 2012 aku tak ambik kira pun pelepasan zakat....terpaksa sedekah kat lhdn masa tu byk tauuuu. Cissss

Arghhhh sudahhhhh....
Previous
Next Post »
10 Komentar
avatar

pernah dapat surat dari lhdn... tapi lepas buat surat bertulis... ok je.. x kena apa2...

Balas
avatar

Keje skrg mmg line tax...nak wat surat tulis saya kurang faham pasal cukai sbb tu salah isi...mampus kena marah...silap2 MIA kena gantung...seteresssss

Balas
avatar

Sabar... Sabar... Memang memeningkan... Insyallah tak apa2... Doa2...

Balas
avatar

ala gerun la bab tax nih!

Balas
avatar

Alhamdulillah dah settle. Call lhdn..dia cuma mintak email dokumen dan dia tnya lebih kurang. Psl resit zakat dia tak tnya pun sbb resit bertarikh thn 2013 so ok lah. Valid utk taksiran 2013. Fuhhhhh legaaaaa...

Balas
avatar

Uishhh.... bertabahlah.. x ade ape tu... kumpul2 resit... bg cukup...

Balas
avatar

Ooh..bru terbca last comment.. dh settle rupanya... 👍👍... blh tido lena mlm ni.. hehe

Balas
avatar

tu lah...cuak betul bila dpt surat...
emmm...pengajaran supaya hati2....hikss

Balas
avatar

dah settle eh..alhamdulillah

Balas
avatar

Alhamdulillah JM...semua dah settle

Balas