TOKYO 2018

9/9/2018


Flight kami ke tokyo jam 9 pagi...

sampai je tokyo....adusss aman nya rasa...
dah hilang dah mimpi ngeri 

bau makanan semerbak...
laparnya rasa mcm tak mkn setahun...

masa on the way ke hotel...
kami dah cop beberapa kedai mkn utk serbu...

aku book hotel APA Hotel area asakusa....

muat2 je nak lalu

beg kena letak dpn pintu toilet...solat pun kat situ jugak...
hotel ni sgt dekat dgn kaminarimon gate...
dan juga dekat dgn ginza line dan line asakusa yg direct ke airport...
tujuan utama aku pilih hotel ni sbb flight balik malaysia kul 9 pagi...

bilik super sempit tp tilam best...
nyenyak jer tidur...
bilik air pun best wpun ada bath tub jugak tp time nak masuk tu tak gayat sgt...

nama hotel ialah...

APA Hotel Asakusa Kaminarimon...


ptg tu sempat la jln2 kat sini.....shopping street kat sini kul 5.30-6.00 ptg dah tutup...
jln2....


sempat mengopi di ikebukuro

dan sempat singgah akihabara sblm balik hotel

Latest
Previous
Next Post »
1 Komentar
avatar

kitorang pun stay kat hotel ni jugak ^_^

Balas