LONDON 2018

12/9/2018

now we travel with 6 adults
selamat mendarat di heathrow airport...
kakak aku dah arrange siap2 transport kami ke hotel...

point kami ke london sbnr nya adalah nak hantar anak kakak aku yg dpt belajat kat university kat birmingham dan mak aku nak lihat university abg aku kat huddersfield...masa dulu tak berkemampuan nak hadir even masa graduation pun mak dan arwah ayah tak dtg....

kami menginap di hotel kawasan hyde park...
sat aku cari nama hotel...lupa...

kena letak beg pada setiap pintu sbb senang nak bwk keluar beg....gmbar ni diambil masa kami check-out

ni nama hotel

bersama kereta yg kami sewa....cer teka sapa driver???

ni bilik utk berempat...


oleh krn kami smpai awal pagi...kakak aku request early check-in
takder maknanya early check-in
kena caj sehari terus wpun check-in kul 10 pagi...

hotel kat sini bkn rupa mcm hotel
tp sederet bangunan yg ownernya berbeza2
dan nama hotel pun berbeza2...

hotel was okay...
cuma satu laaa....bath tub
aku seriously tak leh tolerate la dgn bath tub...
nak masuk bath tub tu rasa mcm nenek sgt tau...

dan hotel ni byk pintu....dari bilik kami nak ke pintu luar...
ada 4 pintu yg mmg kena tolak sekuat tenaga..
kakak aku kata pintu ni dibuat utk cuaca sejuk...

nak masuk hotel ada access card...
i mean nak masuk hotel...bukan bilik ya...
secure kah??

lps rehat lebih kurang....
kami ambik cab ke apple market




enjoy afternoon tea....

Previous
Next Post »
0 Komentar