PARIS 2018

14/9/2018

aku dan kanak2 riang ni ambik train eurostar ke paris..
the earliest train...5.40 pagi waktu london

sampai paris gare du nord kul 9.17 pagi waktu paris...
paris dan london beza sejam...paris awal sejam dari london

kami beli one day pass bus hop on hop off...
betul2 mcm tourist...heheheh

pusing la bandar paris...
kami stop kat beberapa tempat...







kami ambik train balik ke london jam 9 mlm...
make sure sampai awal sbb kat sini passport kena check...

mak dan kakak aku??
depa gi shopping kat harrods...
nak nangis bila tgk mak aku shopping beg ted baker 3 bijik....nak kasi kat dua kakak aku (yg tak ikut kami ke london) dan sorang kakak ipar aku...hahahaha

sakan mak bonda shopping...
takper...janji happy....

Previous
Next Post »
0 Komentar