MEMORI UNTUK MASA HADAPAN

siapa sangka kita kena PKPB semula..

adakah aku kena wfh??

oh tidak...

aku dah serik melayan karenah semua org bila kita wfh..

hampir 24jam kena standby...

ada payment urgent kena luluskan...

kali ni...

awal2 aku bg nama utk hadir fizikal...

janji aku keje 8-5


saja nak letak memori aku selepas pkp berakhir sehingga pkpb semula mulai hari ini...

 jarang kami tak keluar bila weekend..

bawa mak gi tepi pantai...

ni gi PD...lepak lebih kurang sejam dua...

kami balik...







ni gi bagan lalang pulak....

1st weekend slps pkp tamat....




bdk ni kalau jumpa aku jer nangis.....




kemudian memenuhi jemputan ke muar...

cucu sedara nya besday...

pastu lansung ke JB...






breakfast terpaksa secara room service....covid19 punya hal..






raya haji...
memilih utk raya di kl sahaja...
balik kelantan 2 minggu slps tu

makanan lebihan masa raya haji....aku ke yg kena abiskan semua ni??

semoga Allah lindungi kita semua...

0 Comments:

Social Profiles

Twitter Facebook Google Plus LinkedIn RSS Feed Email Pinterest

My Blog List

  • Sambung bab ke 2 inap singkat di Impiana Hotel Senai JB. Kali ni kita usha biliknya pulak. *Boasting 172 rooms including 6 spacious executive suites,...
    20 hours ago
  • aku kan selalu je pergi makan di Papparich Ayer@8 tu, so memang banyak kali laaa lalu Raja Cendol ni...tapi selalunya takda la nak menyinggah kan sebabnya ...
    1 day ago
  • Kinda not in the mood to blog due to the sudden spike in the number of positive cases in Sabah. Furthermore, I was pretty occupied with my small little t...
    2 days ago
  • Assalamualaikum.. Aku pun tak tau kenapa blogger aku bila masuk gambar first time, arrangement dia jadi terbalik.. yang last pilih appear first.. second ti...
    2 days ago
  • CERITA SEMALAM... lama dah tak cerita bab makan ni. dah balik CMCO pulak ni so i pun busy lah semula di dapur. memang plan nak masak memacam dari l...
    3 days ago
  • Assalamualaikum. 안녕 It's been a while. Again. Lazy mode struck in right after I finished my last entry (which was 8 months ago?). Let's just say, I could...
    3 days ago
  • Assalamualaikum dan salam sayang buat semua sahabat di alam maya 💖 Apa khabar sahabat-sahabat blogger JM semua...sihat ke? musim covid ni sila patuh S...
    1 week ago
  • Aku sempat ke Midvalley bulan lepas sesambil jenjalan cuci mata. Niat dihati nak mencuba nasi lemak Pak Nasser kat restoran Santan. Restoran Santan ni l...
    2 months ago
  • Walau duduk kat rumah kita masih boleh menyimpan dari segi cash back. Dulu kalau travel agoda dan booking.com termasuk dalam shopback.Tapi dah tak boleh ...
    6 months ago
  • Selepas lunch, kami teruskan lagi perjalanan yang panjang sampai lah petang. Look at the view.. Magnificent! We crossed the High Atlas Mountains & Tizi N...
    10 months ago
  • I have yet to show how to do a 1 day trip to Nami Island-Petite France -Garden of Morning Calm with Gapyeong City Tour Bus. This is a DIY step-by-step it...
    10 months ago
  • *3 Legged Frog Hostel* Untuk Beijing trip ni kami stay di hostel sajork. Budget tipis la katanya.. Payah gak nak cari accommodation yang sediakan 3 katil...
    1 year ago
  • *PAKEJ MENARIK - SYARLIZ TRAVEL GROUP - TAHUN* 2⃣0⃣1⃣9⃣ ➖➖➖➖➖➖➖➖➖➖➖➖➖➖➖➖ . ✅Jom semua sudah ada plan ker nak travel untuk tahun 2019 ? pakej menarik sud...
    1 year ago
  • trip pembukaan untuk tahun 2017..ke boracay pulak. trip kali ni memang sekejap je...sebab aku bukanlah penggemar pantai yang tegar..hehe sebab ada final ca...
    1 year ago
  • *Cara Minum Untuk Kegunaan Harian*. ESP boleh diambil sekali atau dua kali sehari. Kuantiti setiap kali makan sebanyak 1 SUDU BESAR + minuman kesukaan ki...
    1 year ago
  • Lama sungguh cik Z tak update blog ni. Jadi kali ni cik Z nak kongsikan itenary ke Maldives untuk 4 Hari 3 Malam dulu. *DAY 1: WEDNESDAY, 25 JULY 2018...
    2 years ago
  • Hello! Kalau kita pegi ke Ho Chi Minh, Vietnam memang aku tau memang takkan menjadi satu masalah dalam bab nak mencari makanan halal ni. Cuma tu la kena t...
    2 years ago
  • Seminggu sebelum puasa sempat ke Yogyakarta dengan Eiza dan Ecah. Saje cuti-cuti Indonesia since dah lama tak berholiday tiga orang. Actually plan untuk b...
    3 years ago
  • Assallammualaikum wbt Blog ayufatarina.com dah exceed bandwith pulak.. So saya gunakan blog alternatif ni ye Kepada anda yang nak order Harum Manis Origin...
    4 years ago
  • Salam Lama sungguh tak update blog.. Bukan tak nak update tapi agak lama juga tak travel.. Recently travel ke vietnam.. InsyAllah.. bila ada mood nanti2 ak...
    6 years ago
  • *Bulan lepas kawan diploma masa kat UiTM Melaka dulu dtg bercuti di Italy 3 hari. Hampir 9 tahun tak jumpa last2 kitorang berjumpa kat Rome akhirnya. Terh...
    8 years ago

Social Share Icons

About us

Home Ads

Popular Posts

Blog Archive

BTemplates.com

Blogroll

About

Copyright © ^solo traveller ^ | Powered by Blogger
Design by Lizard Themes | Blogger Theme by Lasantha - PremiumBloggerTemplates.com