Previous
Next Post »
8 Komentar
avatar

Salam kenal liza!
demi memujuk hati terpaksalah buat-buatlah percaya dengan kata-kata tu hehe

Balas
avatar

hahaha i loike!

Balas
avatar

Hahahaha.. okeh this is hilarious

Balas
avatar

hai mrs smile...
kannnn.....sarcastic sgt...tp serius lucu

DJ : ai pun like byk2...hahaha

azra : mula2 baca kat fb mmg gelak tak hengat....sapa lah yg kuar kan statement gini...

Balas
avatar

JM suka quote ni "your boyfriend is not born ye"..hahah..maybe..so tak perlu risau lah yek..wait n see

Balas
avatar

JM,diorang ada....cuma sesat jer...blm jumpa dgn kita...hikss...kalo not born yet tu tak tau nak ckp apa la kam.....hahahah

Balas
avatar

Ok nak terima ayat yang sesat je. Kalau not born yet, rasa macam seriau pulak kan. Eh tapi benda camni xde mustahil. Emmmm nak kena digest fakta gini.

Balas
avatar

bibie: mmg tak mustahil tp nak ker???? hahahahahaa gelak tak abis2 dari smlm...

Balas