SYDNEY & MELBOURNE : DAY 6

23-11-2017

Kami santai2 je pagi ni. Check-out kul 10 pagi dan ke Puffing Billy. Kami booking train yg kul 12.30 tghari. Empat dewasa naik first class dan dua remaja tu naik yg biasa sbb depa nak goyang2 kaki kat tingkap train...

Pusing2 town kat situ, takder apa pun. Beso lagi bandar bangi ahahahaha

Lama jugak menunggu utk naik train


Kami ambik yg steam & cuisine - bayaran seorang aud103. Ini untuk keselesaan mak aku supaya tak berebut masa naik...

Menu nyer amatlah kurenggg.....kita hanya blh pilih seafood atau vege shj, sgt limited pilihannya..


Dan aku jumpa cekedis halal...

Dari Puffing Billy kami ke Lorne

Stop makan kat Geelong. Indian restaurant.

Hotel kami adalah Cumberland Lorne. 2 bedroom dgn harga RM1226.91, seorang RM204.48

 

Previous
Next Post »
2 Komentar
avatar

beso lagi bandar bangi :-)

Balas
avatar

Itu namanya tidak lupa daratan hahahhaha

Balas