SOROTAN 2017


Januari

Aku dan my best buddy ke India selama tujuh hari...plan asal nak ke Kashmir tapi terpaksa dibatalkan kerana ada pergolakan di sana. 


Mac

Balik kelate sbb dua org anak buah aku kawen...
sorang wat kat rumah...

sorang wat kat dewan

Jun

Alhamdulillah.....dpt surat kenaikan pangkat...

Dan dpt surat juga utk tukar seksyen....sujud syukur sbb dah terlepas dari closing. Lapan thn aku bergelumang dgn closing yg makin lama makin mencabar...

Dan utk year end 2017 aku terlepas dari seksaan closing...tima kasih boss!!!



Ogos

Balik kelate lagi...pun sbb anak buah kawen..

Dapat surat semakan cukai 2012, 2014 dan 2015. Penalti under subseksyen 113(2) sebanyak RM3,167.86 kena byr within one month. Berpinau kejap bila dpt surat tu...

Slps dua minggu dpt settle...aku kena bayar RM60.22 shj. Alhamdulillah....tak payah la nak penalti aku sgt....tax ni mmg aku belajo laaaa.......

Sep

Aku pindah ofis baru. Seksyen baru. Harap2 semua selamat dan berjalan dgn baik...


Nov

Family trip ke Sydney dan Melbourne...seterusnya sambut besday kat sana...yayyyy


Disember

Weekend gateway ke Tanjung Balau, Johor

Utk thn 2018 aku mengharapkan kesihatan aku bertambah baik (berat aku dah bertambah sikit, alhamdulillah)...jom amin sama2....terima kasih
Previous
Next Post »
6 Komentar
avatar

happy new year SS

Balas
avatar

Semoga yg baik2 je utk 2018 dan thn mendatang

Balas
avatar

Amin...

thanks syieda

Balas
avatar

Hai Liza..rindu kamu :-) Tahniah naik pangkat..mcm JM ni tggu berbelas tahun baru leh naik pangkat..adehh..lambat lagi dpt peluang naik pangkat ni

Balas
avatar

Hai JM....hihihi rindu JM juga...
Tq ya

Balas