Bed bugs

Karangan bahasa melayu trip eropah terpaksa tangguh sbb aku demam panas akibat bed bugs...huhuhu ngeri tak? Aku lg ngeri okay..

Demam yg membawa ke sakit tekak seterusnya suara pun hilang...


Paling tak leh tahan, jumpa doktor dia sibuk duk tanya pasal trip...adehhh sib baik ko doktor...kalau la tahap2 misi jer, mahu kena sebijik dua...

Nota: dah byk hostel/hotel/b&b/guest house aku tido, tp ini lah kali pertama aku kena bed bugs...huhuhu gatal Tuhan jer tau...tergaru2 tak kira dpn sapa...abis gatal demam pulak.... nak maghrib jer demam....esok pagi sihat...mlm demam balik, lps dua hari terus hilang suara...huhuhu
Previous
Next Post »
5 Komentar
avatar

Alamak takutnya!!! Ni kena kat mana ni.

Balas
avatar

Oh mak ai...kiranya teruk tu..tdo kat mana yg boleh kena tu...kesian Liza..cepat sembuh ye..Amin

Balas
avatar

we suspect hotel yg last kitorang tido...tp tak tau lah...

skrg dah okay...gatal dah hilang....cuma demam jer tak baik2...

second doctor kata...bkn sbb bed bugs tp perubahan cuaca...ntahlah....apa2 jer lah doktor....bg jer lah ubat.....asal sihat yer dak???

Balas
avatar

Skerinye tengok.... one of the risks staying in hostels kan... get well soon!!! Ni baru betul literally bitten by travel bugs ^_^

Balas
avatar

Yup azra...faktor hostel yg tak brp nak bersih dan cuaca kering, tp sblm2 ni pun duk hostel jgk, xder lah pulak kena...

Sib baik lps naik flight, buatnya diorang kata campak dan paksa pegi hospital?? Huhuhuhu lg haru

Balas