EUROPE TRIP DAY 16 (ROME)

Hari ni kami takder plan apa2 pun. Cuma nak check-out dari m&j hostel dan check-in when in rome hostel shj dan beli baju baru sbb semua baju belum basuh.

Kami turun breakfast tanpa mandi, heheheheh. Bawak siap2 dua beg utk ditinggalkan kat hotel baru. On the way ke when in rome, kami singgah hantar dobi guna voucher dari m&j hostel, dan terus ke when in rome utk tinggalkan beg. Belum blh check-in lagi.

Kami pegi soping baju kat termini dan aku mula gores dan menang kad kredit...waaaaa nak nangis rasa sbb dah kena guna cc. Sebelum ni...mana2 aku pergi mmg tak pernah terlajak duit.

Balik semula ke m&j hostel, kemas beg dan lepak kat lounge sehingga kul 1pm utk check-in when in rome pulak.

Jarak dari m&j hostel dan when in rome tak jauh. Hotel ni okay jugak laaa....bilik air besar tp bilik tidur agak sempit. Free breakfast dan ada kitchen, blh masak2.

bilik kami di when in rome hostel. Super sempit....


Random...sepanjang hari ni lansung tak sentuh camera....hahahaha 








Lps mandi dan solat, kami tak tahu nak wat apa dah. Hotel ni ada wifi dlm bilik, so apa lagi. facebook time....hahahahaha

Lansung terlajak sampai lah kul 5 lebih. Perut pun dah start bunyi2, kami jalan kaki ke restoran. Order nasi pulak kali ni...beriani ayam. Lps mkn terus sambung shopping kat dlm termini. Byk syokk la ini termini, byk kedai yg ada sale. Sempat beli roti dan air utk mkn malam.

sila pulang balik kereta aku...please

shomell jer couple ni..siap sewa scooter

hensem tak?? wpun dah tua ttp umphhhh hahahaha

kita kembali ke amsterdam jap...giant chess

kita kembali ke luzern jap...pompuan yg keje ikat tali sauh bot....kuat gilaaa

Previous
Next Post »
0 Komentar